Október 7-én rendezték meg Intézményünkben az idei Sportnapot, ahol diákjaink különböző sportágakat, mozgásformákat próbálhattak ki.

A rendezvényt Megyesi Istvánné, Intézményvezető Asszony nyitotta meg. A Sportnapunk közös bemelegítő tornával kezdődött, melyet Mónus Szilvia testnevelő tanár vezényelt le.
A már megszokott, iskola körüli futásra a tanulócsoportokból kiválasztott diákokkal került sor. Különböző mozgásállomásokon mérethették meg magukat a gyerekek, melyeket iskolánk pedagógusai, munkatársai vezettek.

A rendezvényt megtisztelte jelenlétével a Herkules Sportegyesület Ottlokán Mihály és Katona Bálintné vezetésével, ahol az erőemelő próbákon mérhették meg a diákok, hogy mire képesek. A Sportnapon Taekwon-do állomás is volt, ahol Zsarkó Dániel Péter, az Algyői Sportkör és a Hódmezővásárhelyi ITF Taekwon-do csapat sportolói várták az iskolában tanuló fiatalokat.
Az eseményt bemutatójukkal zárták a lelkes közönség előtt.

Összességében egy nagyon vidám, aktív napon vettek rész diákjaink, melynek legvégén átvehették az osztályoknak járó elismerő okleveleket is.