Intézményünk 4. osztálya és az Együtt a Kozmutzáért Alapítványunk közösen megnyerte a Reál Hungária Élelmiszer KFT által meghirdetett Kis Hősök pályázatát, melyben az osztály 75.000 Ft. pénzjutalomban részesült. A gyerekeknek lehetőségük volt kreativitásukat és találékonyságukat kihasználva megvalósítaniuk álmaikat ebből az összegből, és egy csodálatos napra elhagyhatták az iskola falait, élményekkel gazdagodhattak.

Első útjuk a szegedi Játékdzsungel játszóházba vezetett, ahol vidáman és gondtalanul játszhattak, csúszdázhattak, ugrálhattak. A rengeteg játék és tevékenység lehetőséget adott a gyerekeknek arra, hogy kibontakoztassák képességeiket és építsék a közösségi, szociális szellemüket.
A kimerítő kaland után elkölthettek egy igen finom, és izgalmas saláta ebédet, mely lehetőséget adott, hogy új ízeket fedezzenek fel, megtapasztalhassák az egészséges étkezés örömét. Mindezt a szintén szegedi Zöldlevelecske salátaműhely garantálta számukra. Természetesen a desszert sem maradhatott ki a menüről. Ínycsiklandozó fagylaltot kóstolhattak, mely a nagy melegben jól esett
szívnek, léleknek.
Mi sem zárhatta le jobban a kirándulást, mint egy utazás a Tram-trainen. A gyerekek izgatottsággal és érdeklődéssel tapasztalhatták meg a Tram-train élményét, miközben az ablakon kinézve a táj szépségét csodálhatták.

A 4. osztály ezúton is szeretné köszönetét kifejezni az intézmény Alapítványának, hogy támogatásukkal elnyerhették a Kis Hősök pályázatot, mely lehetővé tette, hogy ilyen különleges élményben legyen részük, amelyet soha nem felejtenek el.