Intézményünkben 2023 június 2-án került megrendezésre „Együtt könnyebb” Családi Napunk. Idén a „Mosolynap” szlogenjét kapta, hiszen együtt, egymásért, egymás között, mégis minden hozzátartozót, kicsit, nagyot, régi és új diákjainkat, ismerős és ismeretleneket várva tartottuk meg ezt a napot.
A program keretein belül véradást szerveztünk, mely során a hódmezővásárhelyi Véradó Állomás munkatársai sikeresen 20 fő feletti létszámú véradótól tudtak vért venni, mindenkinek köszönjük.
Az OMSz mentőtiszt bemutatásával életmentő gyakorlatok bemutatásával sajátíthattuk el, hogy mi magunk hogy válhatunk hőssé.

A Tesco Zrt. az „Ön választ, mi segítünk” pályázatnak köszönhetően több mint 10 állomáson kézműveskedhettek, játszhattak, fotózkodhattak az intézményünkben tanuló diákok, családtagok és minden kedves ide látogató. Ennek köszönhetően ép és sérült gyerekek, fiatalok az integráció, az inklúzió és a gyereknap önfeledt boldogságában játszhattak, és tölthették együtt a délelőttöt. Köszönjük!

Az ÉFOÉSZ szakemberi tanácsadást tartottak, bármilyen gyerekeket, szükőket, hozzátartozókat érintő kérdésekben szívesen segítettek, munkájukat ezúton is köszönjük.
A Családi napunk Házi Gazdája Bagi Mátyás volt, aki a mosoly és jó kedv biztos forrása évek óta intézménünk diákjai számára. Matyi és csapata a fantasztikus hangulat mellett fagylalttal kedveskedett minden tanítványunk részére. Támogatásukat hálásan köszönjük.

A Mosolynap a gyermekek, a családok, és a vendégek számára élményteli feltöltődést jelentett. Köszönjük Nektek, Önöknek, hogy eljöttetek hozzánk, a támogatást, és hogy együtt tudtuk tölteni ezt a csodás napot.

Köszönettel és tisztelettel: Szervezők