2024. február 29-én iskolánk művészeti szakkörei (zenekar, táncszakkör, színjátszók) elutaztak a szegedi Petőfi-telepi Művelődési Központban megrendezett Soroptimist farsangra. Hosszú évek óta állandó résztvevői vagyunk ennek a rendezvénynek, s a gyerekek minden évben nagyon várják a farsangi szereplést, ahol régi tanítványokat, barátokat, ismerősöket, kollegákat is üdvözölhetünk mindannyiunk örömére.
A Mi-Egy-Más zenekar két fergeteges zenefeldolgozást adott elő, melyeknek témája a tenger mint természeti kép ábrázolása volt. Varázslatos játékukkal mindenkit elbűvöltek, virtuóz előadásukat óriási tapssal jutalmazták a résztvevők. Táncszakköröseink csodálatos táncot adtak elő, melynek meghatározó, ötletes és stílusos elemei voltak a királykék színű kiegészítők. A farsang zárószáma volt a színjátszók táncprodukciója, mely hangulatában előkészítette a műsorszámokat követő bulit, ami élő dobszólóval kísért zenei alapokra épült, mely még inkább fokozta a farsangi hangulatot. A szervezők finom süteményekkel vendégeltek meg bennünket. Minden csoport nagyon jól érezte magát, ez a közös program feledhetetlenné tette a tél utolsó napját.

Szeged Televízió lencsevégre kapta az eseményt, melyet megtekinthetnek a Szeged Televízió Facebook oldalán. Link: https://fb.watch/qEsW1kX1v2/