Minden gyermek, fiatal az intézményünk udvarára sietett a tél utolsó hétfőjén, február 26-án. Mindenki színes jelmezt öltött magára és kezdődhetett a közös télűző mulatságunk, a farsangi ünnepség. Az Ő-Szint-Te színjátszó csoport megalapozta a karneváli hangulatot egy modern táncos-zenés produkcióval, amelyet egy rejtélyes feladvány követett. Az idei farsangot a titokzatosság ölelte körül, hiszen a tanulóinknak alapos nyomozást követően kellett megfejteniük, hogy kik bújhattak el egy-egy álarc mögött. Minden nyomozó alapos munkát végzett, ami nem maradhatott jutalom nélkül.
Ezután az osztályok által készített kiszebábok meggyújtásra kerültek, bízva abban, hogy ezzel is hozzájárulhatunk a várva várt tavasz érkezéséhez. Megszólaltak a hangszerek, ismert farsangi dalok és kezdetét vette a farsangi buli. A farsangi buli hangulatfelelősei a bohócok voltak, akik mindannyiunk arcára mosolyt csaltak.

A rendezvényen gyermek és felnőtt egyaránt nagyon jól szórakozott, remélve, hogy a hideg telet most hosszú időre elfelejthetik.